Hos Alversund Auto AS finner du alt du trenger av bildeler og bilrekvisita til din bil, uansett merke. Gjennom om å ha ett tett samarbeid med verdens ledende produsenter av bildeler og bilrekvisita over mange år har BilXtra skapt et komplett vareutvalg med OEM og MQ produkter av høy kvalitet! 

  • OEM – Original Equipment Manufacturer: Bildeler fra samme produsent som leverer til bilfabrikken.
  • MQ – Matching Quality: Bildeler av minst samme kvalitet som originalen.

Bildelene du finner hos Alversund Auto AS er enten originale bildeler eller godkjente bildeler av samme kvalitet som du kan bruke uten at dette går ut over nybilgarantien din.

Bildeler

Alversund Auto AS

Brems og clutch

BilXtra leverer brems og clutch til de fleste bilmerkene som ruller på veiene i Norge. Vi har et stort utvalg av merkevarer fra de mest anerkjente europeiske produsentene, som også leverer originalkomponenter direkte til bilfabrikkene.

Motor og kjøl

Vårt sortiment innen motor og kjøl er større enn noensinne. Det siste året har vi utvidet med flere leverandører av komponenter til både diesel- og innsprøytingssystemer, og introdusert deler for reparasjon og vedlikehold av air conditionanlegg. For- og bakstilling. Valg av leverandører har med sikkerhet å gjøre – de beste har den siste teknologien og er med på å drive utviklingen fremover.

Bilelektronikk / motorstyring

Bilelektronikk gjennomgår for tiden en rivende utvikling, blant annet som en følge av det som skjer innen datateknologi. Vi overvåker denne utviklingen nøye og samarbeider med de mest avanserte produsentene – for hele tiden å kunne tilby et oppdatert sortiment.

Eksosanlegg

Vi har et stort og bredt utvalg av eksosanlegg for de fleste bilmerker, samt et stort utvalg av katalysatorer. Produktområdet er volummessig sett det største på lageret vårt. Det er med andre ord stor sannsynlighet for at vi har akkurat det eksosanlegget du trenger!

Olje – og vedlikeholdsprodukter

Olje er under stadig utvikling. Bilprodusentene setter økende krav til oljen, og dette resulterer i mer modellspesifikke produkter. Vi i BilXtra følger utviklingen tett for å være sikre på at vi tilbyr de rette produktene til en hver tid.

Kort leveringstid

Vi får deler fra 3 ganger om dagen, slik at vi kan bli ferdig med din bil så raskest mulig. Hos hos trenger du aldri å vente unødvendig.

Personlig service

Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å finne de rette delene til din bil. Vi har lang erfaring med å bistå våre kunder med å finne de beste delene til deres bil, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vennligst del dette