Bildeler


Gjennom å ha ett tett samarbeid med verdens ledende produsenter av bildeler og bilrekvisita over mange år har BilXtra skapt et komplett vareutvalg med OEM og MQ produkter av høy kvalitet! 

  • OEM – Original Equipment Manufacturer: Bildeler fra samme produsent som leverer til bilfabrikken.
  • MQ – Matching Quality: Bildeler av minst samme kvalitet som originalen.

Våre merker


Søk på bilnummer

Tast inn ditt registreringsnummer og klikk «Søk» for å finne de bildelene som passer din bil.

eller vis alle våre produktkategorier

Brems og clutch

BilXtra leverer brems og clutch til de fleste bilmerkene som ruller på veiene i Norge. Vi har et stort utvalg av merkevarer fra de mest anerkjente europeiske produsentene, som også leverer originalkomponenter direkte til bilfabrikkene.

Motor og kjøl

Vårt sortiment innen motor og kjøl er større enn noensinne. Det siste året har vi utvidet med flere leverandører av komponenter til både diesel- og innsprøytingssystemer, og introdusert deler for reparasjon og vedlikehold av air conditionanlegg. For- og bakstilling. Valg av leverandører har med sikkerhet å gjøre – de beste har den siste teknologien og er med på å drive utviklingen fremover.

Hos BilXtra har vi et bredt utvalg av avanserte produkter fra store OE-leverandører over hele verden, fra Japan til Danmark.

Garanti!

Det er 5 års garanti på arbeid og bildeler! BilXtra verksted, har som første verkstedkjede i Norge, innført 5 års garanti på alle bildeler som inngår ved reparasjon og servicearbeid hos våre bilverksteder. Ordningen forutsetter at bildelene er montert hos BilXtra verksted. Garantien gjelder fabrikasjons- og materialfeil, og begrenses oppad til 5 år/100.000 km. Normal slitasje dekkes ikke. Garantien forutsetter at bilen har fulgt bilfabrikantens service- og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller hos andre offentlig godkjente bilverksteder.

Bilelektronikk / motorstyring

Bilelektronikk gjennomgår for tiden en rivende utvikling, blant annet som en følge av det som skjer innen datateknologi. Vi overvåker denne utviklingen nøye og samarbeider med de mest avanserte produsentene – for hele tiden å kunne tilby et oppdatert sortiment.

Eksosanlegg

Vi har et stort og bredt utvalg av eksosanlegg for de fleste bilmerker, samt et stort utvalg av katalysatorer. Produktområdet er volummessig sett det største på lageret vårt. Det er med andre ord stor sannsynlighet for at vi har akkurat det eksosanlegget du trenger!

Olje – og vedlikeholdsprodukter

Olje er under stadig utvikling. Bilprodusentene setter økende krav til oljen, og dette resulterer i mer modellspesifikke produkter. Vi i BilXtra følger utviklingen tett for å være sikre på at vi tilbyr de rette produktene til en hver tid.

Mobilitetsgaranti

Når du bestiller service hos BilXtra er det inkludert 12 måneders mobilitetsgaranti. Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Når du tar en ny service hos BilXtra, blir garantien fornyet med 12 måneder. Vi utfører vedlikehold, service og reparasjoner på alle bilmerker, samt PKK (EU-kontroll).