Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til Alversund Auto AS – https://alversundauto.no.

Personerklæringen forklarer:

 • hvilken informasjon vi samler inn om deg
 • hvorfor vi samler inn denne informasjonen
 • hvordan vi lagrer, bruker og sletter informasjonen
 • hvordan vi tar hensyn til ditt personvern

Behandlingsansvarlig

Alversund Auto AS ved daglig leder, heretter bare kalt Alversund, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og behandles via nettsidene våre.

Behandlingsgrunnlag

Opplysningene vi samler inn er kun de dataene vi trenger for å svar på din forespørsel (navn og e-postadresse) og informasjon om bilen din (registreringsnunmmer og KM-stand) + hva du bestiller.

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi dem?

Alversund Auto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendig for å levere de tjenestene du bestiller. Disse dataene beskytte dem vår mot uautorisert tilgang.

Løpende dialoginformasjon

Kontakter du oss via et kontaktskjema e.l. lagres datoen, innholdet i henvendelsen og din e-postadresse til henvendelsen er ferdigbehandlet. Informasjonen bruker vi for å identifisere og kommunisere med deg.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du samtidig at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk.

Vi benytter flere ulike informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse, sikre og optimalisere tjenestene og til å måle trafikken til sidene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Du kan selv velge å ikke akseptere disse informasjonskapslene ved å blokkere informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser, f.eks. Chrome, Safari eller Firefox. Klikk her for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Analyseverktøy

Vi samler inn brukerstatistikk via en informasjonskapsel fra Google Analytics. Et analyseverktøy som benytter informasjonskapsler og måler blant annet antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon. Disse dataene samles kun inn i aggregert form. Det vil si i en form som gjør at informasjonen ikke kan knyttes direkte til deg som en identifisert person.

Lagring og sletting av data

Informasjonen om deg lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Deretter slettes alle data, hvis ikke lovverket pålegger oss å oppbevare informasjonen lengre. F.eks. finnes det regler hvor lenge logger skal oppbevares før de slettes. 

Ettersom vi kun sitter på lovpålagte personopplysninger eller personopplysninger som er nødvendig for å levere tjenesten du betaler for kan du ikke be oss om å slette denne informasjonen. Når det ikke lenger er lovpålagt å ha en kopi av disse dataene slettes de fullstendig.

Særlig om markedsføring

Dersom du har et aktivt kundeforhold med oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud og kampanjer via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier.

Dersom du ikke har et aktivt kundeforhold vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette når du meldte deg på nyhetsbrevet, prøvde en av våre tjenester eller deltok på et av våre andre markedsføringstiltak. Ingen e-postadresser kjøpes eller leveres av tredjepartsleverandør eller deles med andre.

Tilgang til og deling av informasjon

Opplysningene som vi samler inn benyttes kun av Alersund Auto sine ansatte. Ikke noe informasjon utleveres til eller deles med andre tredjeparter, uten rettslig grunnlag. Dette gjelder også all informasjon som samles inn gjennom informasjonskapsler.

Sikker linje

Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin/mobil og våre servere foregår over sikker kryptert linje (SSL). Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Lokalisering og sikring av data

Våre servere er lokalisert i Norge og alle data lagres i Norge. Våre servere oppfyller alle krav som stilles til sikring av en hosting plattform. For å unngå datatap tar vi daglig en fullstendig kryptert sikkerhetskopi av alle dine data. 

Lovverk og dine rettigheter

Alversund Auto følger norsk lovgivning knyttet til personvern og andre spørsmål knyttet til sidene våre.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å:

 • be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg
 • be om retting av opplysninger som er uriktige om deg
 • be om sletting av opplysninger om deg
 • be om begrensning av behandling
 • protestere mot at opplysninger blir behandlet
 • be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)
 • trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
 • klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener Alversund Auto ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Alversund Auto^s personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

Telefon: (+47) 56 35 00 15
E-post: yngve@alversundauto.no

Postadresse: 

Alversund Auto AS
Galteråsen 15 c
N-5916 Isdalstø

Vennligst del dette